In 4 stappen van weerstand naar flow. Draagvlak vanuit jouw team.

Het startpunt

We gaan samen aan de slag om de potentie in jou en jouw team vrij te maken. Wij verbinden je team en alles wat in jouw team aanwezig is op een andere manier. Het is eenvoudiger dan het klinkt. We werken met wat er al is. Zo kunnen we samen opnieuw verbinding maken. Wat er dan ontstaat is magisch. Nieuwe oplossingen, nieuwe ideeën en nieuwe inzichten. Met elke gadget die we uitpakken, pakken we meer potentie uit jouw team uit!

 

Draagvlak!

Aan de slag!

The Innovation Cube laat je werken en experimenteren met de nog onbenutte innovatiekracht van jouw team. Tijdens de trainingsdag zetten we samen de eerste stap in het creëren van een juist ecosysteem, van waaruit innovatie plaats kan vinden en onverwachte obstakels overwonnen kunnen worden.

IK WIL GRAAG KENNISMAKEN

Wat je krijgt voor je geld?

Aan het eind van de dag heb je:

  • draagvlak voor een toekomstbestendige onderneming;
  • nieuwe verbindingen in je team;
  • andere perspectieven op de toekomst;
  • nieuwe kansen in beeld.

Met deze input maken wij voor jou; The roadmap tot innovation! Een concreet stappenplan vol met inzichten en ideeën, zodat je weet waar je start, hoe je daadwerkelijk in actie komt en wanneer het gelukt is.

 

Niet innoveren om te innoveren en iets nieuws te bedenken maar het leren overwinnen van de (onverwachte) obstakels die op jou pad komen en tussen jou en je doel zijn komen te staan.

Ja, huiswerk!

Tijdens en na de dag zal je merken dat we veel opgeschud en in beweging gezet hebben. Het team is in beweging, maar er heerst ook onduidelijkheid. Dit noemen wij ook wel the chaos before creation. Dit is niet het moment om het los te laten, maar juist om het stevig vast te pakken. Daarom zeggen we na de dag ook,  oefenen, oefenen, oefenen. Practice makes perfect. Aan het einde van de trainingdag blijft The Cube achter, zodat jullie in de dagen en weken daarna alles nog eens kunnen oppakken en uitproberen. Uiteraard helpen we jullie hier een handje bij, door een aantal uitdagende opdrachten mee te geven. 

    Ik ben er klaar voor!

    Als je er klaar voor bent om de boel flink op te schudden, chaos te accepteren en van hieruit magie te laten ontstaan in nieuwe verbindingen, meld je dan aan.
    Ben je nieuwsgierig? En wil je meer informatie. Vul dan ook dit formulier in.